Berteco Kombi-sport

Kärt barn har många namn

Polyreuthangolv, massagolv, flytgolv, plastgolv.. Det finns lika många olika benämningar som leverantörer av sportgolv av polyreuthan. Men visste du att Berteco AB faktiskt var först med att lägga sportgolv av polyreuthan i Sverige? Det är inte för inget vi är bäst på det vi gör.


Egen konstruktion för god kvalitet & bättre prisbild

Berteco Kombi-sport är ett sportgolv som består av vår egen exklusiva konstruktion som uppfyller kraven EN-14903 typ 4, DIN-18032 del 2 samt CE EN-14904. Berteco kombi-sport är ett sportgolv som tillgodoser alla tänkbara behov. Vi installerade vårt första Berteco kombi-sport år 2000 och sedan dess har vi hunnit lägga över 30 000 kvadratmeter av vår konstruktion. 30 000 kvadratmeter sportgolv med ett ytterst gott resultat och många nöjda kunder.


Vår konstruktion är testad av SINEF Byggforsk i Norge och eftersom att hela konstruktionen är vår egen kan vi hålla en ytterst förmånlig prisbild om man jämför med våra konkurrenter på marknaden idag. Jämför själv!


Sportgolv med helhet

Givetvis erbjuder vi ett sportgolv där allt ingår för att det ska vara så enkelt som möjligt att vara kund hos oss. Vi erbjuder lösningar som sträcker sig hela vägen från underkonstruktion till ett linjemarkerat slutresultat.


Berteco kombi-sport har en bygghöjd på 80 millimeter och är byggd på en regelkonstruktion vilket möjliggör för ventilation av underkonstruktionen. Är undergolvet inte nivellerat med maximal avvikelse på 2 mm per 1,5 meter mätsträcka kan man klotsa upp eller nivellera underkonstruktionen med hjälp av lämpligt material. Fråga oss så berättar vi mer!


Sportgolv i Björkestadshallen
Sportgolv i Kungsmad
Sportgolv i Rådahallen