Trägolv

Parkettgolv

Vi har flerårig erfarenhet av parkett i alla dess härliga former. Vi kan erbjuda inläggning från grunden av massiva parkettgolv som passar de flesta smaker och tycken. Vi installerar Junckers högkvalitativa golvsystem Uno-Bat.


Junckers är ett danskt företag som är kända för produkter av hög kvalitet och - något vi också står för.


Ett idrottsgolv av parkett kommer att ge mycket glädje. Parkett är ett naturmaterial som ger den rätta känslan av kvalitet i såväl stora som små hallar. Vi lämnar gärna en offert på färdigt sportgolv där allt ingår; gjutning av hylsor, underkonstruktion, parkettläggning, linjemarkering, lackning och sist men inte minst listning. Kontakta oss gärna för att få reda på mer.


Underhåll av parkettgolv

Ditt parkettgolv behöver ibland fräschas upp för att hållas i bästa skick. Underhållslackning är ett sätt att göra detta på. Lackering är något vi har gjort många kvadratmeter av och vi vågar utlova ett fantastiskt resultat. Ibland behöver parkettgolv slipas om slitaget blivit för stort för att enbart underhållslackera. Även detta är något vi på Berteco kan erbjuda.


Idrottsgolv utsätts ofta för hög påfrestning. Ibland leder detta till något som kallas genomtramp. Vi kan erbjuda kostnadseffektiva reparationer av genomtramp, eller andra skador på ditt trägolv. Tack vare vår breda expertis inom området kan vi reparera alla golvfabrikat och därtill även alla olika underkonstruktioner. Kontakta oss gärna för att få reda på mer.Parkettgolv i Angered sporthall
Parkettgolv i gym-sal
Parkettgolv i Scandinavium